četvrtak, 07.04.2005.

and now the interview is finished


Znam, znam, i ja sam vjerujte mislio da sam vise zavrsio s AIDS-om. Ali ova spodoba je naprosto nepropustiljiva :))) Znatno je bolji od Svetog Troya iz proslog posta. Ovo je real thing.

Ovo je presmjesno samo po sebi, i ne zahtjeva komentara (kad ne bi bilo jako tragicno i opasno), nego samo posto sam u proslim AIDS postovima uspio ne spomenuti dr. Petera Duesberga, drugog od dva covjeka u ovom videu, obicno prozivanog kao "glavnog" HIV skeptika (jer je bio prvi), samo kratki info:

Duesberg, profesor molekularne biologiuje na Berkleyu, jedan je od sjajnijih americkih znanstvenika. Prije progona na anti-HIV vjestice, kojeg je prva zrtva, bio je clan Nacionalne Akademije Znanosti (sto uopce nije mala fora), za svoje izuzetne proboje u izucavanju raka je bio je ozbiljan kandidat za Nobelovu nagradu, i sl. Otkad je poceo zahtjevati dokaz za HIV hipotezu njegovog bivseg kolege Galloa, ostao je bez svega, ukljucujuci financija za daljnja istrazivanja. Tek prije koju godinu, nakon vise od 15 godina efektivne profesionalne paraliziranosti i izoliranosti, jedan Kalifornijski filantrop mu je donirao lovu za istrazivanja, te je nastavio rad na raku, u kojem je u to malo vremena ponovo pomakao granice razumjevanja raka toliko da je trenutno opet Nobel kandidat :) To je covjek kojeg ona prva... osoba... naziva psihopatom sa "tko zna, mozda i skrivenim namjerama...". Da da! Treba se pazit zlih profesora sto traze kojekakve znanstvene dokaze, i cim se prime posla otkrivaju kojekakve uzroke raka! Tko zna sto je on sve dobio s 15 godina izoliranosti, umjesto da se jadan obogatio i proslavio, kao mi sto nemamo nikakve skrivene motive! Eeee, djeco, pazite se tih... zlih... profesora... ;)

Q: "But there are a lot of other scientists that raise the same challenges that he raises?"

A: "And now the interview's finished. Thanx".

Rest in peace, dear... person... "this view" has been very very adequately represented, indeed.

Pozdrav,

uvijek veselo vas,

OvajOnaj,
pepetrator of death,
responsible for endangering public health
(according to future constitution of USA and similar countries),
belonging in jail,
motivated by sentiments of pure evil,
really really wanting millions o people in Africa and elsewhere to become HIV infected,
madman,
psychopat.


(Video je iz The Otherside of AIDS, winner of Special Jury Award at LA International Film Festival)

ovaj-><-onaj